Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Violència de gènere
Concentracions a Alzira i Sueca per condemnar els darrers episodis de Violència masclista

Concentració a Sueca per condemnar els darrers episodis de Violència masclista

13/11/2017 Gènere

La plaça del Carbó, on es troba l’Ajuntament d’Alzira, s’ha omplert este migdia d’alzirenys i alzirenyes que s’han concentrat en senyal de rebuig a la violència. En la vesprada d’ahir un home va degollar a Alzira la seua filla de dos anys en el nº 12 del carrer Pare Castells

L’alcalde ha llegit un tex de condemna i posteriorment es va llançar per la finestra de sa casa des d’un segon pis. L’home, que va resultar ferit lleu, va ser traslladat a la comissaria de policia.

A la concentració han acudit els membres de la corporació, el secretari autonòmic d’Inclusió i l’Agència Valenciana d’Igualtat, Alberto Ibáñez, la directora general de la Infància, Rosa Molero, la directora de l’Institut Valencià de les Dones, Maria Such i el diputat d’Esquerra Unida al Congrés, Ricardo Sixto.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha manifestat que els Serveis Socials municipals no tenien constància de cap denúncia per maltractament. Des del moment que es va conèixer la notícia es va intentar contactar sense èxit amb la família i ha sigut després de la concentració, on han acudit representants de la família, quan s’ha pogut mantindre una reunió amb la tia de la menuda.

L’alcalde i els representants del govern valencià s’han posat a disposició de la família per tal d’ajudar en estos moments en tot allò que puguen necessitar.

Sueca guarda un minut de silenci per l'últim cas de violència de gènere a Alzira

Sueca també ha convocat este migdia un minut de silenci en mostra de rebuig als terribles fets ocorreguts ahir a la localitat veïna d'Alzira, en l'últim episodi de violència de gènere al nostre territori.

"L'Assassinat d'una dona és terrible, impossible d'entendre, ni de justificar, però la forma més cruel que hi ha per fer-li mal a una dona, per damunt de llevar-li la seua pròpia vida, és matar als seus fills" ha manifestat l'alcaldessa Raquel Tamarit, qui ha aprofitat per fer també una crida "a la societat al complet, a les institucions, als educadors, a totes les famílies, que comprenen perfectament l'abast d'un fet tan inhumà i indigne perquè en les seues pròpies cases i en el seu entorn posen remei, denuncien i assenyalen l'agressor, quan detecten el més mínim indici de violència, qualsevol comportament o patró agressiu". La màxima representant del consistori suecà ha traslladat el condol a la mare i la família i també al poble d'alzira, en els moments previs al minut de silenci.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid