Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#TotesSomFatima
Referents en la lluita contra el racisme participaran a Badalona en l'acte “Per la convivència en la diversitat”

Des de la fila zero han estat convidats a participar representants de totes les formacions presents al Parlament per parlar de la nova llei contra totes les formes d'odi i discriminació que es porta a debat al Parlament de Catalunya.

07/02/2017

L'acte, organitzat dins de la campanya #TotesSomFatima se celebrarà aquest divendres 10 de febrer a les 18 hores al Centre Cívic La Salut i en ell es parlarà de com combatre les polítiques i els discursos racistes i xenòfobs en societats diverses i complexes.

Intervindran: Jaume Asens, quart tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona i responsable de l'Àrea de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència; Oriol Amorós, secretari general d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya; Enric Vendrell, director general d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya; i Alba Cuevas, portaveu de SOS Racisme.

Des de la fila zero han estat convidats a participar representants de totes les formacions presents al Parlament per parlar de la nova llei contra totes les formes d'odi i discriminació que es porta a debat al Parlament de Catalunya.

Han confirmat igualment la seva presència regidors i regidores de Guanyem Badalona en Comú, PSC, ERC i ICV-EUiA de l'Ajuntament de Badalona i l'organització espera la confirmació de tots els grups municipals representats al consistori en els dies vinents.

El format de l’acte és el següent:

‘Per la convivència en la diversitat’ #TotesSomFatima

18:00h Introducció

18:15h Intervencions inicials

  • Enric Vendrell, director general d’afers religiosos de la Generalitat de Catalunya
  • Alba Cuevas, portaveu de SOS Racisme
  • Jaume Asens, quart tinent d'alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, àrea de drets de la ciutadania, participació i transparència
  • Oriol Amorós, secretari general d’igualtat, migracions i ciutadania de la Generalitat de Catalunya.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid