Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
memòria històrica
Presenten el documental Poble Rebel al Casal Popular Independentista del Pla de l’Estany
12/01/2017 Memòria històrica

El documental Poble Rebel es presenta aquest divendres, 13 de gener, a 2/4 de 8 del vespre, al Casal Popular Independentista del Pla de l’Estany (Banyoles). En concret, alguns membres de l’equip del documental faran un passi del teaser i explicaran la gènesi i objectius del projecte.

Poble Rebel es proposa resseguir la història dels moviments i accions de dissidència a Catalunya des del 1974 fins a l’actualitat. Recull casos i testimonis des de la resistència antifranquista dels darrers anys de la dictadura fins als actuals moviments socials, passant pel moviment llibertari, l’independentista, etc. El mínim comú de les experiències que es retraten és la desobediència i l’impuls des de la base.

L’equip del documental ha posat en marxa un procés de micromecenatge per tal de recaptar finançament per a la realització del projecte.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid