Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aplec
Diverses entitats de joves organitzen l’Aplec Juvenil del Pla de l’Estany
28/04/2016 Cultura

Nou entitats de la comarca organitzen el primer Aplec Juvenil del Pla de l’Estany, que tindrà lloc dissabte 7 de maig, durant tot el dia, a l’espai de la muralla de Banyoles. La jornada es planteja com una diada de mobilització, reflexió i oci, que inclou diverses activitats, des de debats a concerts i teatre.

L’Aplec Juvenil del Pla de l’Estany és un projecte que neix de la suma d’esforços de joves que formen part de les entitats de lleure Femtram, Ei Gent!, Escambell, la Traça i Coordinadora del Lleure; l’organització Arran; les entitats de cultura popular Gàrgoles de Foc i Esperxats de l’Estany i el grup de joves del Comitè de Banyolinades. Després de fer una anàlisi de la realitat juvenil, els impulsors de l’Aplec conclouen que cal trascendir les diferents activitats que desenvolupen les entitats en què estan involucrats i aglutinar bona part del jovent del Pla de l’Estany per superar, així, la sectorialitat dels col·lectius i activitats que s’adrecen a la gent jove. L’Aplec vol ser un pas més enllà de les dinàmiques habituals de les entitats i una aposta per la coordinació entre projectes juvenils del Pla de l’Estany.

El programa de l’Aplec és el següent:

11h Esmorzar i benvinguda

12h Debat sobre les problemàtiques del jovent a la comarca. Es parlarà d’espais per a les entitats i per alsjoves, oci, teixit associatiu i idiosincràcia juvenil.

14h Dinar popular. Preu: 4 euros

16h Concert de sobretaula amb El Ganxet (amb membres de Germà Negre)

17h Teatre amb La Pinya Utòpica

18h Taller de castells amb Esperxats de l’Estany

20h Jocs de lleure educatiu a càrrec de la Coordinadora del lleure

22h Concerts amb Krit, Banda Kamikaze, batucada de Gàrgoles de Foc i pds del Comitè de Banyolinades

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid