Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aturats
Refundació de la Federació d’entitats d’aturats Codema 45
12/10/2016 Laboral

Els representants de les entitats d’aturats de Sant Cugat, L’Hospitalet de llobregat, Santa Coloma, la Federació d’entitats Codema 45 i el Col.lectiu d’aturats del Baix Penedès s’han reunit per tal de desenvolupar programes comuns d’actuació.

Un dels punts acordats ha estat el de la refundació i potenciació de la Federació d’entitats Codema45. Aquesta Federació, d’àmbit estatal, creada des de Catalunya, compta amb l’Adhesió de diferents entitats a nivell nacional. El conjunt d’Associats que aquesta agrupació representa a dia d’avui passa dels 2000 membres.

Codema45, será l’eina utilitzada per tal de canalitzar i transmetre les necessitats d’un sector que se sent completament abandonat per part de les administracions. Fins el punt de que els mateixos aturats des de fa anys han tingut que organitzar-se al marge.

Es tracta d'aconseguir que les diferents Administracions al més alt nivell, els vegin com a representants i únic interlocutor vàlid dels aturats.

Per portar-ho a terme es constituiran en grup de pressió positiva. Registrant-se com a lobby . Codema45, el Col.lectiu d’Aturats del Baix Penedès i la resta d’entitats presents en aquesta primera reunió de Sant Cugat, convidaran a participar de la Federació a la resta d’entitats que treballen per l’auto-ocupació, desenvolupament de projectes i integració laboral.

Tanmateix els representants de Sant Cugat, l’Associació Weis People , van procedir a la seva presentació com entitat de nova creació, davant dels convocats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid