Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
per la ruptura
L’ANC presenta una exposició d’art de gran format per denunciar els greuges de l’Estat espanyol
13/08/2016 Política

Aquest diumenge,  a les 13.30h, s’inaugurarà als Jardins del Museu Cerdà de Puigcerdà l’exposició de gran format “Un Estat que ataca”. Es tracta de deu il·lustracions que mostren deu dels greuges que l’Estat espanyol ha fet a Catalunya els últims anys, la majoria d’ells relacionats amb suspensions de lleis o bloquejos d’iniciatives del Parlament.

A l’acte hi intervindran Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà, Pere Grau, coordinador de la Comissió Jurídica del Secretariat Nacional de l’ANC, iEulàlia Subirà, secretària de l’ANC. Un cop finalitzada la presentació atendran als mitjans.

L’exposició “Un Estat que ataca” és una de les moltes activitats que l’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat durant aquest darrer mes i que forma part de la Campanya d’Estiu d’aquest any “Activa’t per la República Catalana!”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid