Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Gramenet aprova la moció dels encausats de "Som 27 i més" i en demana l'absolució
27/07/2016 Drets i Llibertats

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha aprovat la moció que donaba suport al regidor de SOM Gramenent i a d'altres encausats, per la tancada al rectorat de la UAB en defensa de la universitat pública. Es donava així suport a "Som 27 i més".

La moció presentada per SOM Gramene va ser aprovada per les votacions a favor dels Grups Municipals de SOM Gramenet, de Gent d'Esquerres- Iniciativa per Catalunya Verds- Esquerra Unida i Alternativa i del PSC.

 

Les reivindicacions de "Som 27 i més" i que van ser aprovades pel Ple són les següents:

  1. Mostrar el ferm compromís del consistori amb una universitat pública, gratuïta i de qualitat, a la qual hi puguin tenir accés totes les persones, independentment dels seus recursos.
  1. Reivindicar el dret de les persones que exerceixen el Dret de Manifestació, i expressar la solidaritat amb aquests 27 membres de la comunitat universitària, les seves famílies i amistats.
  1. Instar a efectuar una mediació entre les parts i a la lliure absolució de les 27 persones imputades pels fets a dalt referenciats.
  1. Trametre aquests acords referents al Procediment Abreujat 4/2016 a l'Excm. Jutge del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Cerdanyola i a l'Excm. Fiscal en cap de Catalunya, així com a l'Organització Antirepressiva de l'Esquerra Independentista, Alerta Solidària i al Grup de Suport a “Som 27 i més”.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid