Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
turisme massiu
Presentació del Primer Fòrum Veïnal sobre Turisme
28/06/2016 Drets i Llibertats
L'Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible (ABTS)convoca per al dijous 30 de juny a les 11h una roda de premsa per presentar el Primer Fòrum Veïnal sobre Turisme, sota el lema 'La ciutat és per viure-hi, no per viure’n" i que se celebrarà a Barcelona els dies 1 i 2 de juliol a l'Espai Jove la Fontana. Es tracta d'unes ambicioses jornades de tallers, xerrades i debats que es duran a terme coincidint amb el primer aniversari de l'ABTS. L'objectiu és compartir i treballar els conflictes provocats per la indústria turística, així com proposar solucions i alternatives econòmiques.

Per fer-ho comptarem amb veus expertes i de referència del sector, com el geògraf urbà Francesc Muñoz; l'antropòloga social i cultural Saida Palou; Rafael Yus d'Ecologistas en Acción Málaga i el mallorquí Ivan Murray, també geògraf. Comptarem igualment amb la participació del Comitato No Grandi Navi de Venècia, sens dubte un dels actors més potents de la lluita veïnal contra el turisme massiu arreu del món, així com de persones representants de l'associació Las Kellys, la publicació mallorquina Tot Inclòs i la plataforma Aturem BCN World, entre d'altres. Hi seran presents també amb altres veus expertes: les de les veïnes i veïns dels barris, que de l'experiència quotidiana en fan coneixement i intel·ligència col·lectives.

La presentació del Fòrum anirà a càrrec del periodista Antonio Baños, que compartirà taula amb una membre de l'ABTS, Paula Martí, el president de la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) Jordi Giró, i el vicepresident segon de la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB), Albert Recio; ja que ambdues organitzacions veïnals col·laboren a l'organització de les jornades.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid