Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Èxit absolut del Concert de l'Estelada 2016

Més de 1500 persones es reuneixen a Vilanova de Bellpuig i converteixen el pavelló en una gran festa reivindicativa

05/04/2016 Cultura

El pati de les Escoles de Vilanova de Bellpuig va servir perquè els integrants dels grups escalfassin el cos jugant a futbol amb nens del poble, Els Catarres, Animal la Terrasseta de Preixens van estar jugant, mentre els Aspencat, que van ser els primers arribar recuperaven energies després del concert de la nit anterior a Granollers.

Molta gent, crits d'independència, moltes estelades i els grups esperonant a la gent a mantenir-se units, en el procés cap a la independència, aquesta va ser la tònica del concert. Els grups ho van donar tot dalt de l'escenari de Vilanova i així la gent va respondre als grups cantant i ballant les seves cançons.

Animal fa el seu primer concert, i tot i ser un grup nou, va agradar molt als fans, que ja es contaven en centenars. Però el moment d'Els Caterres va ser quan el pavelló de Vilanova de Bellpuig estava més ple, i on els fans cantaven una darrere l'altra les cançons del grup d'Aiguafreda. Els Aspencat van mantenir l'ambient les prop de 2 hores que van estar tocant. I la Terrasseta de Preixens va mantenir el recinte ple amb un Final Feliç apoteòsic.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid