Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Animal, Els Catarres, Aspencat i La Terrasseta de Preixens reunits al cartell del Concert de l'Estelada 2016

La cita ineludible d'aquest any serà el dia 2 d'abril a partir de les 11 de la nit a Vilanova de Bellpuig

30/03/2016 Cultura

La 13a edició del Concert de l'Estelada ja està a punt. Fa mesos que l'organització treballa perquè una de les cites musicals és importants de les terres de Lleida torni a ser un èxit. Per aconseguir-ho, s'ha fet una aposta clara per nous projectes com Animal, de joves com Aspencat o Els Catarres i per els festius i de prop de casa nostra La Terrasseta de Preixens que oferiran unes set hores de música en català i reivindicativa que farà vibrar per tretzè any consecutiu, el pavelló municipal de Vilanova de Bellpuig.

Pantalla gegant per al Clàssic

Una de les apostes alguns anys en el Concert de l'Estelada, i donada la coincidència de l'esdeveniment amb el partit Barça-Madrid, va ser col·locar una pantalla gegant i fer una aturada per seguir el matx, i que la casualitat ha fet que aquest any també sigui així. Tot i el risc de perdre espectadors o de rebaixar l'ambient, en les dues ocasions, l'aposta ha esta molt gratificant, i centenars de persones han escollit quedar-se al pavelló per poder viure el clàssic en un ambient de màxim barcelonisme. L'organització posa a disposició dels assistents un servei d'entrepans i la mateixa barra per refrescar la gola dels més cridaners. Sortosament, en les dues ocasions, el resultat va acompanyar, esperem que aquest any també sigui així.

Sortejos i venda d'entrades

Es més fidels al concert, que des de fa anys ha superat de llarg els 1.500 espectadors, ja podran adquirir les seves esntrades. Estan disponibles en 8 punts de venda diferents de Vilanova de Bellpuig: El Pati, L’Esclat, i l'Estoneta, Golmés: Cafè Bunker, Les Borges Blaques: Cafeteria Slàvia, Bellpuig: Cafè l’Avenç, Tàrrega: Bar Novum, Barcelona: Botiga productesdelaterra, a un preu de 13 euros anticipada i 15 a taquilla. També es poden adquirir, com ja és habitual, per internet al web de www.productesdelaterra.com (15€).

Paral·lelament i per animar l'ambient previ al concert i fer encara més difusió de l'esdeveniment, s'han sortejat dos packs d'entrades a través de concursos a les xarxes socials. En el primer, a Instagram, s'han sortejat entre les persones que han penjat una foto d'ells mateixos al costat d'un cartell del concert. En el segon, s'han sortejat amb els qui comparteixin el cartell del concert a Facebook, que s'ha arribat a més de 100 comparticions i són els seguidors del Concert.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid