Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1988- Incidents al centre de Barcelona al final de la marxa independentista del dia de Sant Jordi

Incidents al centre de Barcelona al final de la marxa independentista del dia de Sant Jordi

23/04/1988 Tal dia com avui

La manifestació de la Diada de Sant Jordi convocada (mitjançant uns polèmics cartells) a Barcelona pel Moviment de Defensa de la Terra va acabar cap a les deu del vespre amb incidents entre manifestants i antidisturbis de la policia espanyola. Abans dels incidents els manifestants varen cridar contra la presència del rei Juan Carlos I (que el dia abans havia visitat Catalunya amb el resultat de 30 independentistes detinguts) i a favor de l'organització Terra Lliure.

Un helicòpter de la policia espanyola seguia la manifestació des de l'aire fins que els independentistes li varen llençar cinc coets. Poc després quan es va despenjar la bandera espanyola de Canaletes (fet que habitualment passava després de les manifestacions independentistes) varen començar els incidents amb un balanç de tres ferits (un manifestant, un antiavalots i una dona gran que va rebre l'impacte d'una bala de goma i va ser atesa a l'Hospital Clínic).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid