Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1988 L’Audiència de Barcelona condemna una jove per despenjar una bandera espanyola a Canaletes

1988 L’Audiència de Barcelona condemna una jove per despenjar una bandera espanyola a Canaletes

11/02/1988 Tal dia com avui

L'11 de febrer de 1988 Genoveva Clos i Busquets va ser condemnada a tres mesos de presó (el fiscal demanava 6 anys de condemna) acusada haver despenjat una bandera espanyola durant la manifestació independentista del dia de Sant Jordi de 1986 a Barcelona. Clos, assitent social de Sant Hilari va ser detinguda al Passeig de Gràcia cantonada Gran Via per dos policies de paisà i un guardia Urbà  que l'acusaven de despenjar la bandera espanyola que hi havia a Canaletes.

A la dècada dels '80 la bandera espanyola que hi havia a Canaletes (a sobre de l'entrada de la parada de metro de Catalunya) tot sovint era arrencada quan acabaven les manifestacions independentistes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid