Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
CUP Ebre denuncia que la Diputació prioritzi Montserrat als Parcs del Delta i del Port

Demanarà una major dotació econòmica als Parcs Naturals del Delta i del Port, que garantisquen una correcta planificació de la seua conservació.

21/01/2016 Drets i Llibertats
La CUP EBREno entén que des de la Diputació de Tarragona es subvencione un paratge que queda fora del seu àmbit. Al Patronat estan representats els consells comarcals i els ajuntaments amb terme municipal dins de l'espai, així com altres administracions, però entenem que no és competència de la Diputació de Tarragona.

I més quan constata que des del 2011 al 2014, les retallades als Parcs Naturals han estat entre el 49% i el 60% del pressupost que tenien. Com a conseqüència d'aquestes retallades les brigades de manteniment estan pràcticament desmantellades, la majoria dels tècnics dels parcs acomiadats, punts d'informació tancats la major part de l'any i una reducció dràstica de l'educació ambiental.

Tot això ha fet que els equips de direcció i gestió dels Parcs naturals haiguen quedat reduïts a una situació més que precària i que fins i tot no es puguen dur a terme els objectius bàsics pels que van ser declarats estos espais.

Per aquest motiu des de CUP EBRE demana que de forma immediata els 70.000€ que es destinen al Patronat de la Muntanya de Montserrrat es repartisquen entre els quatre espais protegits de la demarcació. I critica aquesta manera de fer política que prioritza no sabem quins interessos abans que els del territori. I en aquesta línia, des de la CUP presentarem una moció el proper divendres 29 de gener a la Diputació de Tarrgona sol·licitant que els 70.000€ inicialment previstos per al Patronat de la Muntanya de Montserrat es destinen als quatre paratges de la demarcació els Parcs Naturals del Delta, del Port i de Montsant juntament amb el Paratge Natural d'Interès Nacional de Poblet.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid