Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
La defensa del litoral al Ple de l’Ajuntament de Mataró
01/10/2015 Territori
Els grups municipals de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) i Ciutadans (C’s) han presentat al Ple de l’Ajuntament de Mataró, i en nom de la Plataforma Ciutadana Preservem el Litoral, una proposta de resolució per impulsar un nou model de gestió del litoral i la regeneració de les platges de la comarca del Maresme.

Aquesta proposta ha estat treballada per diverses entitats, col·lectius i partits de la comarca (CUP, C’s, ICV-EUiA, etc.) agrupades entorn de la Plataforma Ciutadana Preservem el Litoral per demanar una moratòria en el pla d’actuacions programat pel Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente al litoral del Maresme, tal com recull l’“Informe Técnico de Estrategia de Actuación en el Maresme”.

En aquest sentit, reclamem que abans de gastar més diners públics, cal fer un estudi previ d’impacte mediambiental, i que es tingui en compte a la ciutadania i a les institucions de la comarca.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid