Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
El diputat per la CUP Albert Botran, presenta el seu llibre a València
17/10/2015 Política

El pròxim divendres 23 d’octubre el diputat per la CUP al Parlament de Catalunya Albert Botran presentarà el seu llibre “Unitat Popular. La construcció de la CUP i l’ independentisme d’esquerres” a partir de les les 19:30h a l’Espai Basset de València (Carrer Túria 58).

Albert Botran (1984, Molins del Rei) ha sigut militant actiu a l’esquerra independentista des de 2002, a la seua trajectòria com a militant ha estat participant de la creació de la CUP a Molins del Rei al 2007, membre del Secretariat Nacional de la CUP entre 2009 i 2013 i regidor en la legislatura 2011-2015 a Molins del Rei. A hores d’ara és diputat al Parlament de Catalunya per la CUP. “Unitat Popular. La construcció de la CUP i l’ independentisme d’esquerres” és el seu primer llibre en solitari, havent sigut coautor de llibres com Les proclames de sobirania de Catalunya 1640-1936 (2009) i la Introducció a la història dels Països Catalans (2014).

Arran les darreres eleccions al principat de Catalunya, el paper de la CUP, ha esdevingut de vital importància de cara a la construcció d’una nova República Catalana. El camí, però, no ha sigut ni fàcil, ni curt ni s’acaba ací, per aquest motiu “Unitat Popular. La construcció de la CUP i l’ independentisme d’esquerres” ens ajuda a comprendre el nostre passat i present, per poder situar-nos cap al nostre futur.

Després de la presentació hi haurà un sopar popular amb un preu de 5€, cal confirmar al correu: espaibasset@gmail.com
L’acte està organitzat per la CUP, Poble Lliure i Espai Basset València.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid