Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Els propers dies es multiplicaran els actes del Correllengua arreu del país.
05/09/2015 Cultura

Puigcerdà aplega avui per primera vegada la flama del Correllengua. La plaça del Gall serà el marc que acollirà els actes aquest dissabte 5 de setembre, a partir de 2/4 d'11 del matí, i que s'iniciaran amb la pintada del mural commemoratiu. Posteriorment, un vermut popular (12h) acompanyat amb poesia i teatre clourà els actes.

Torredembarra, una vila veterana com a organitzadora del Correllengua, ofereix un farcit programa d'actes que s'allargaran fins al 14 de setembre. En destaquem la projecció de la pel·lícula Furtivos, on hi intervingué Ovidi Montllor (Ds. 6 de setembre - 18h - Cal Maiam), i el plat fort que tindrà lloc el dijous 10, a partir de les 19h, amb jocs per a la mainada, marxa de torxes, sopar popular i el concert dels Julivert.

Bellpuig també fa una colla d'anys que el Correllengua s'hi passeja. Enguany, el dissabte 5 de setembre i a la plaça del Dipòsit, els organitzadors proposen elCorrelluna (a partir de 2/4 de 9 del vespre), un innovador recital poètic nocturn, i una cloenda ben festiva amb la música del cantautor local Fustegueres i el grupEls Desbagats. El mateix dissabte, Coll de Nargó també acollirà el Correllengua, amb actes per als més menuts, jocs tradicionals i sopar popular.

Un altre clàssic del calendari el tindrem a l'Alt Camp amb el Correllengua que tindrà lloc a Valls (dies 9 i 12 de setembre) i a Miramar (el diumenge següent). Els actes giraran entorn a l'homenatge a Ovidi Montllor, el recital de poesia de Pere Quart i la pujada i dinar popular a Miramar. 

Finalment, cal destacar els actes que se celebraran a Vallirana el 10 de setembre al vespre, amb la pujada de torxes i la tradicional ballada de sardanes, i el Correllengua de Montoliu de Lleida, que tindrà lloc el dissabte 12 de setembre.

Com sempre, consulteu l'agenda de la CAL per a més detalls. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid