Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
El Correllengua a Esplugues de Llobregat i Canet de Mar

La CAL ha editat un dossier amb la informació del Correllengua 2015 per a organitzadors

09/07/2015 Llengua

Com sol ser habitual els darrers anys, el Correllengua arrenca a l'estiu a Esplugues de Llobregat i Canet de Mar, segons informa la Coordinadora d'Assocoacions per la Llengua (CAL).

A Esplugues de Llobregat (el Baix Llobregat) serà el proper 14 de juliol amb un conjunt d'activitats a Can Tinturé, amb jocs infantils i el concert de Miquel Pujadó "L'Ovidi i jo" i a Canet de Mar (Maresme), la Biblioteca P. Gual i Pujadas acollirà del 13 al 31 de juliol l'exposició "Ovidi Montllor, la fera més tendra i ferotge" que recorre la vida i obra del cantautor alcoià. L'exposició es podrà visitar de dilluns a divendres de 15:30h a 21h.

La CAL ha editat un dossier amb la informació del Correllengua 2015 per a organitzadors

Ja es pot consultar el dossier del Correllengua 2015, la guia que ofereix tota la informació necessària per facilitar la tasca d’organització i coordinació a totes aquelles persones, entitats o associacions que vulguin fer arribar el moviment a la seva vila, barri, poble o ciutat.

El document explica els aspectes bàsics del Correllengua, ofereix propostes per dotar els actes de contingut i recull tots els materials i recursos que la CAL posa a disposició dels organitzadors.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid