Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
HOMOFÒBIA
Denuncien una piulada homofòba d’un regidor de C’s

El nou regidor de Ciudadanos a Viladecans, Suno Navarro, va fer un tweet homofob fa uns mesos que ara ha tornat a ser circular per twitter

26/05/2015 Drets i Llibertats
El passat mes de novembre el militant de Ciudadanos Suno Navarro va publicar la següent piulada a twitter: “Lluis Llach, ese hombre que no ha encontrado en Cataluña la medida que buscaba y se ha ido a Senegal a rellenar esos huecos que le faltaban.”. En motiu de l’elecció de Navarro com a regidor de Viladecans el periodista Jordi Borràs ha tornat a publicar el tweet homòfob del membre de C’s amb el comentari: “Així les gasta @Sunofilms, nou regidor de C's #Viladecans. No podia fer un comentari més fastigosament homòfob”. Poc després, l’usuari del twitter Eugeni RodríguezLGTB ha anunciat que la piulada homòfoba de Suno Navarro serà denunciada a la Generalitat.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid