Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
17-M
Un centenar de presones es concentren a Reus contra l'homofòbia
17/05/2015 Drets i Llibertats
Aquest dissabte, 16 de maig, s'ha celebrat una concentració a la plaça Mercadal de Reus a les 20.00, sota el lema “Sexualitat en Llibertat i Igualtat” organitzada pel col·lectiu H2O de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, amb motiu del Dia Internacional Contra l’Homofòbia i la Transfòbia (17 de maig).

A la concentració, a la qual hi han assistit un centenar de persones, l’activista transsexual Moisès Martínez ha estat l'encarregat de llegir el manifest contra l’homofòbia i la transfòbia. En aquest es demana que tots els ajuntaments del Camp de Tarragona, que sorgeixin després de les eleccions municipals, desenvolupin plans per promoure i garantir els drets de les persones a desenvolupar i viure identitats de gènere no normatives i, alhora, formin a les seves policies municipals per tal que gestionin amb garanties qualsevol denúncia per atacs d’homòfobia o de transfòbia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid