Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#vagadetotes
Comença "la vaga de consum" amb diverses accions arreu del territori

La vaga situa en el centre de la protesta el treball de cures que realitzen les dones amb el bloqueig del consum de productes alimentaris i l’apagada del consum d’electricitat durant 30 minuts

19/05/2015 Gènere

Cap a les 8h., diversos col·lectius feministes lligats a la campanya de protesta "Vaga de totes" han protagonitzat diversos talls de trànsit a les entrades de Barcelona. 

En concret, a la Diagonal, a l'altçada de la facultat de Químiques de la Universitat de Barcelona; a la Gran Via, al costat de l'edifici la Campana; a l'avinguda del Paral·lel, cantonada amb la Ronda de Sant Pau; i a la Ronda de Dalt, en sentit Llobregat, a l'alçada de l'hospital de la Vall d'Hebron. Els talls han tingut una durada de 5 minuts. No és la primera vegada que han protagonitzat accions d'aquest tipus. El passat mes de febrer també van fer talls de trànsit amb l'objectiu de fer la crida  per la vaga d'avui. 

Vaga de consum

La vaga de consum es va iniciar ahir amb una cassolada a les 22h. en diferents barris, poblacions i ciutats i seguirà amb l’apagada elèctrica de 22 a 22h30. Durant els dies 18 i 19 a diferents barris i pobles es duran a terme accions descentralitzades de protesta i visibilització. L’acte central de la vaga serà la manifestació unitària del dia 19 a les 18h a a la Plaça de la Catedral de Barcelona, i així com també a altres indrets del territori.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid