Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
19 de Maig
La "Vaga de totes" fa talls als carrers de Barcelona per anunciar una vaga general

El proper 19 de Maig. Pel "escalfar motors" s'ha convocat unes jornades de lluita el 6 i 7 de març

06/02/2015 Gènere

Aquest matí, "Vaga de totes" ha tallat carrers en diferents punt de Barcelona, a la Diagonal i a la Meridiana per anunciar la convocatòria de Vaga General pel 19 de Maig. L'acció ha comptat amb el suport de diverses organitzacions

"una proposta que pretén crear una mobilització capaç de col·lapsar el sistema econòmic i dur a terme una vaga general on dones, lesbianes i trans siguin les principals protagonistes. Incorporant, així, el feminisme transversalment i reinventant el concepte de vaga trencant amb el model de vaga clàssic centrat en l'home assalariat, blanc, heterosexual i cap de família. Un model que avui en dia està caducat no només perquè invisibilitza les dones sinó perquè deixa de banda un munt d'opressions i realitats: com participen les aturades i jubilades en una vaga? I les persones sense papers? I les estigmatitizades per tenir procedències culturals diverses? I la gent de l'economia sobmergida?".

Es vol  visibilitzar i revaloritzar el treball  tant en l'esfera privada com en la pública per canalitzar tot el malestar que carreguen les dones, lesbianes i trans i la societat "en general per un sistema podrit que cada vegada es desenmascara més a ell mateix. Perquè en els moments de precarietat, dolor, injústica, violència i agresions sexuals i policias que estem vivint hem de crear una resposta col·lectiva i massiva. I volem fer-ho incorporant la creativitat i estratègies de lluita diverses per a fer sentir les ràbies i els potencials de totes".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid