Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura popular
Una desena d'artistes en una festa per reivindicar la cultura de base, popular i local a Vic

Capgirem Vic també serà present aquest dijous 23 d’abril al carrer i dissabte, dia 25, coincidint amb la Diada del País Valencià, organitza una festa popular

22/04/2015 Cultura
Una desena d'artistes en una festa per reivindicar la cultura de base, popular i local a Vic Una desena d'artistes en una festa per reivindicar la cultura de base, popular i local a Vic
Capgirem Vic organitza aquest dissabte, dia 25, coincidint amb la Diada del País Valencià, una festa popular per reivindicar la cultura de base, popular i local. A la festa, que es farà a partir de les set de la tarda a l’Orfeó, hi participaran, entre altres, Afromandinga (percussió), Jordi Sitges (música popular), Txarango (fusió musical), Segadors de la Plana (balls populars), Mariona Ferrer Pladelasala (dansa), Ferran Albrich (violoncel) i Biel Barnils (poesia).

Durant l’acte, Lluís Carbonell / Fly on the wall el dibuixarà i es podrà seguir les evolucions del seu treball en directe des d’una pantalla. També s’hi projectaran els vídeos de Capgirem Vic i s’hi estrenarà el vídeo de campanya, obra del realitzador vigatà Ignasi Costa. Tot i que l’acte serà eminentment festiu, també s’hi exposaran breument els principals eixos programàtics de Capgirem Vic. L’acte serà gratuït i hi haurà servei de bar i entrepans.

Des de Capgirem Vic s’aposta per la cultura feta des de la base i perquè des de l’Ajuntament es doni suport i es doti de pressupost a artistes, col·lectius, escoles i projectes que fomentin la idea que la cultura és un fet necessari, indispensable i accessible per a qualsevol persona. Hem d’acabar amb la idea de cultura elitista que tant agrada als actuals polítics i fomentar un autèntic viver cultural vigatà. Amb l’acte de dissabte es pretén fer una petita mostra de tot el que pot donar de sí aquest viver cultural vigatà. Com va deixar escrit Montserrat Roig, “la cultura és l’opció política més revolucionària a llarg termini”.

Capgirem Vic també serà present aquest dijous 23 d’abril, dia de Sant Jordi, amb una parada a la plaça Major. S’hi podran comprar roses i llibres de l’editorial cooperativa Tigre de Paper. També, però, llibres de segona mà a 1 euro. Tothom qui vulgui, a més, podrà llegir un poema en el que s’ha anomenat la Capgirjam de Poesia. Capgirem Vic posarà a disposició de totes les persones que ho vulguin un micro obert durant tot el dia per oferir un poema a la ciutat.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid