Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L’ANC es proposa implicar la ciutadania de Cerdanyola en la construcció del nou país

També exigirà als partits un posicionament clar en vistes a les eleccions municipals.

16/03/2015 Política

Cerdanyola per la Independència, la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana a la ciutat es prepara per afrontar el proper i decisiu any amb eleccions municipals i nacionals. Per complir amb la limitació de mandats que marquen els estatus, la direcció local s’ha renovat desprès de dos anys i mig al capdavant de l’organització. El nou coordinador local és en Ricard Domingo que estarà acompanyat d’en Jordi Royo com a secretari i en Joan Carles Viladot com a tresorer. A més a més l’executiva local s’ha ampliat a 12 persones.

Aquesta renovació pretén obrir una nova etapa en la que l’objectiu principal serà implicar la ciutadania en el procés participatiu que a de dur a la construcció d’un nou país més just, democràtic, lliure i pròsper. Per a aconseguir­ho, Cerdanyola per la Independència obre un cicle de debats i taules rodones dins el marc del projecte “El país que volem”, al voltant de diversos temes d’interès general, com la sanitat, el procés de constitució del nou estat, la viabilitat econòmica o l’educació. En concret anuncia que el proper Dilluns 23 de Març a les 19’30h a la sala 22 de l’Ateneu de Cerdanyola tindrà lloc una taula rodona amb els professionals de la sanitat Fèlix Heras, metge d’atenció primària i Elisenda Carrau, infermera del Hospital Parc Taulí.

A aquesta primera taula rodona la seguiran una altra sobre el procés de constitució d’un nou estat a finals d’Abril, una sobre la viabilitat econòmica a meitats de Juny i una darrera sobre educació a principis de Juliol. Totes elles comptaran amb experts sobre la temàtica així com amb persones implicades en aquests temes a Cerdanyola.

També ha anunciat la presentació d’un acord a tots els partitis sobiranistes de Cerdanyola per a que es comprometin per escrit a impulsar des de l’Ajuntament  la participació activa en la construcció d’aquest nou estat que ens ha de dur a construïr un país millor. L’ANC de Cerdanyola anunciarà, abans de les eleccions, quines formacions polítiques han assumit aquest document i en recomanarà el vot als cerdanyolencs i cerdanyolenques.

Finalment, ha recordat l’acord de col∙laboració entre l’ANC i la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), que recentment han signat les dues entitats, i que ens durà a recollir signatures de la ILP d’habitatge que la PAH està promovent. L’ANC fa patent així la seva ferma convicció que el nou país ha de ser dels i per als ciutadans, un país per a les persones que hi viuen.

Valora
Rànquings
  1. El tancament d'escoles deixa sense feina centenars de docents substituts
  2. L'activista i cantant kurda Helin Bolek ha mort després de passar 288 dies en vaga de fam
  3. El comitè d'empresa de l'Hospital Santa Caterina denuncia que els treballadors han de reutilitzar mascaretes i bates d'un sol ús
  4. L'Agustí ha passat per l'hospital: "un vell resistent de les tortures a Via Laietana"
  5. "Activats per atendre totes les necessitats que aniran sorgint" (crisi Covid-19)
  6. El 'cervell' del govern espanyol és el responsable de la campanya 'Limpiando Badalona' de Xavier García Albiol
  7. Cassolada contra els militars espanyols a Iruñea
  8. Òmnium Cultural fa un vídeo irònic sobre les declaracions del general Villarroya i la seva relació amb el rei d'Espanya
  9. La CUP alerta de la possibilitat que l'Exèrcit espanyol no es retiri un cop decaigui el decret d'Estat d'alarma
  10. La comissionada de l’Agència de la Salut Pública de Barcelona va incitar al contacte social en plena pandèmia del COVID-19
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid