Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Especulació
Xerrada sobre el projecte BCN WORLD a l'Espluga de Francolí

Anirà a càrrec de Joan Pons, portaveu de la plataforma "Aturem BCN Word"

05/02/2015 Territori
Després del cicle "Alternatives", la Cultural Jordi Francolí organitza una xerrada sobre el projecte "Barcelona World". La xerrada anirà a càrrec de Joan Pons, portaveu de la plataforma Aturem BCN World. Des de La Cultural Jordi Francolí es pretén obrir el debat sobre aquest polèmic projecte i sobre el nostre territori. L'entitat espluguina ja va organitzat un debat sobre la conveniència o no de l'autovia A-27 que ha d'unir Tarragona i Montblanc.

Aquest cop la xerrada pretén ser un acte d'informació sobre el complex lúdic i turístic projectat a Salou, incitant a la reflexió i al debat sobre la potencialitat que té el nostre territori. "Què implica aquest projecte per al nostre territori?", “Quines són les conseqüències?". Són només algunes de les preguntes que la gent es fa sense trobar respostes clares sobre aquest projecte. El Govern de la Generalitat vol aprovar el Pla director urbanístic i iniciar les obres durant aquest 2015.

L'acte tindrà lloc aquest divendres 6 a les set de la tarda a la Sala Llucià Navarro delCasal de L'Espluga de Francolí. Després de la xerrada s'obrirà el debat entre tots els assistents.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid