Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Laia Pèlach i Lluc Salellas encapçalaran la llista de la CUP-Crida per Girona

Ester Costa, Toni Granados i Jaume Gratacós, per aquest ordre, completaran l’equip inicial. Ahir tots cinc van signar el compromís ètic i d’acció política de la candidatura.

20/02/2015 Política

Laia Pèlach i Lluc Salellas seran els caps de llista de la candidatura CUP-Crida per Girona a les eleccions municipals del 24 de maig a la ciutat (vegeu-ne els perfils). Ester Costa, Toni Granados i Jaume Gratacós, per aquest ordre, completaran l’equip inicial, que s’ha presentat avui dijous en una roda de premsa al parc de Vista Alegre. La resta de la llista està en procés d’elaboració, i serà ratificada el proper 23 de març en una nova assemblea oberta.

En la roda de premsa cinc integrants de l’equip inicial han signat el compromís ètic i d’acció política que es va aprovar el passat 5 de febrer per als membres de la candidatura. També s’ha anunciat per la setmana que ve l’inici dels punts participatius que s’han organitzat per elaborar el programa electoral, el primer dels quals girarà a l’entorn de les polítiques culturals i tindrà lloc el dijous 26 de febrer a partir de les 18.30h a La Planeta.

Els dos caps de llista han insistit en la voluntat de “presentar un projecte alternatiu per Girona i amb vocació majoritària”, que “sigui capaç de disputar l’hegemonia a aquells qui han dut les regnes de la ciutat en les darreres dècades”, i “situar les polítiques municipals i les formes de governar al servei dels interessos de la majoria de les gironines i gironins”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid