Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GIRONA
L'empresa Aigües de Girona, Salt i Sarrià va estar 20 anys sense pagar cap cànon a l'Ajuntament

Extrapolant el cànon actual, es calcula que són 30 milions els que haurien d'haver ingressat, sobretot Girona, i una petita part Salt i Sarrià de Ter ja que durant 20 anys de govern del PSC la companyia no va pagar el cànon de l'aigua.

04/02/2015 Economia
Fa pocs dies s'ha posat al descobert que l'empresa Aigües de Girona, Salt i Sarrià va estar 20 anys sense pagar cap cànon a l'Ajuntament quan a Girona governava el PSC. Uns 30 milions d'euros, que haurien d'haver anat a parar a les arques públiques. L'empresa mixta Aigües de Girona, Salt i Sarrià, com totes les concessionàries, ha de derivar bona part dels seus beneficis als propietaris de la concessió, en aquest cas als ajuntaments de Girona, Salt i Sarrià de Ter. Això es coneix com el cànon. Però durant 20 anys, entre 1992 i el 2012, no ho va pagar. Tampoc els governs municipals de l'època ho van incloure a cap contracte de concessió ni van exercir cap control sobre la gestió. En aquell període a Girona governaven Joaquim Nadal i Anna Pagans.

Extrapolant el cànon actual, es calcula que són 30 milions els que haurien d'haver ingressat, sobretot Girona, i una petita part Salt i Sarrià de Ter. En realitat aquests 30 milions podrien ser més, ja que el càlcul del cànon actual s'ha fet amb dades de consum en època de crisi.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid