Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
26F
Els docents de les Illes amb l'Alumnat en vaga pels seus drets
25/02/2015 Educació
Títol de la imatge26-F: Vaga Estudiantil "diem NO al 3+2 i a l?EU2015!" Títol de la imatge26-F: Vaga Estudiantil "diem NO al 3+2 i a l?EU2015!"

El Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents de les Illes valora la vaga d'estudiants de demà com un exercici de responsabilitat en la lluita per una educació de qualitat en un moment en el qual els governants no volen escoltar a ningú que qüestioni les seves formes de fer «educació».

I fa una crida una crida a tot el professorat a vetllar pel dret de vaga del seu alumnat. En aquesta línia, recorden que fins i tot el tribunal suprem ha reconegut recentment que l'alumnat de 3r d'ESO i cursos superiors té dret a fer vaga sense haver de demanar permís a la seva família.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid