Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
Òmnium dóna suport a la ILP habitatge

Omnium Cultural se suma a la campanya per recollir 50.000 signatures contra els desnonaments i la pobresa energètica

25/01/2015 Res-pública

Òmnium Cultural s’ha sumat a la “Iniciativa Legislativa Popular (ILP) habitatge” per recollir un mínim de 50.000 signatures contra els desnonaments i la pobresa energètica a Catalunya. La presidenta, Muriel Casals, ha signat aquest migdia la petició, que es difondrà entre els més de 45.000 socis i les seus territorials de l’entitat.

L'entitat també ha difós un vídeo amb el títol #AvuiEsPot-ILPhabitatge per donar suport a la ILP i que denuncia els desnonaments i la pobresa energètica, un vídeo en què apareixen conegudes personalitats de la cultura i del periodisme. Com a colofó del vídeo s'hi pot llegir que "Cada dia, a Catalunya, hi ha 50 desnonaments, més famílies condemnades a viure sense aigua, llum o gas i més famílies lligades a deutes."

Els impulsors de la ILP, l’Observatori DESC, la PAH de Catalunya i l’Aliança Contra la Pobresa Energètica, volen fer efectiu el dret a l’habitatge, proposant cinc mesures per fer front al sobre-endeutament, els desnonaments i els talls de subministraments bàsics al nostre país.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid