Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MEDI AMBIENT
Manifestació contra la gestió de residus a Mallorca

La manifestació serà el proper dia 10 de gener a la Platja del Port d'Alcúdia.

20/12/2014 Territori
El GOB (Grup Ornitològic Balear) va anunciar ahir en roda de premsa que el proper 10 de gener es realitzarà una manifestació contra la gestió de residus a Mallorca, tant la importació d'aquests (que ara han aprovat que n'arribin més tones) així com la incineració. A la roda de premsa d'ahir intervingueren Margalida Ramis del GOB i una veïna afectada per l'arribada de residus. La primera explicà la problemàtica ambiental de incinerar fems, per contra la segona explicà que al Port d'Alcúdia arriba una forta olor a residus, malgrat l'ajuntament (o el govern) intenti amargar-lo tapant els camions o emprant aromes.

Pel GOB aquests fets només responen a uns interessos privats, els de TIRME (duts a terme gràcies al govern del PP), amb l'afegit que es vol promoure la descentralització de la incineradora, la qual cosa provocaria encara més atac al territori així com que els residus tòxics produïts en aquesta activitat, ja no sols es concentrin a una part de l'illa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid