Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
Més de tres mil persones sota la pluja exigeixen la retirada del consorci sanitari de Lleida

Milers de persones han rebutjat massivament, durant dos hores sota la pluja, el consorci sanitari que CiU vol imposar per fer una sanitat més privada, menys transparent i menys democràtica

30/11/2014 Drets i Llibertats
Milers de persones van exigir ahir a Lleida la retirada del consorci sanitari de Lleida durant una manifestació que va durar dues hores (sota la pluja). Els organitzadors (La Marea Blanca) han valorat la mobilització com un èxit  que obliga al Govern a retirar el projecte de consorci i afirmen que “aquesta massiva manifestació, els centenars de mobilitzacions anteriors i els 38.575 signants en un mes i mig representen una majoria social que el Govern no pot obviar. Ha de fer marxa enrere i apostar per la integritat de l'Institut Català de la Salut, revertir les retallades i avançar cap a la plena titularitat, universalitat, gratuïtat i respecte als treballadors de la sanitat pública.”.

El consorci sanitari de Lleida unirà el març de l’any vinent tots els hospitals de la demarcació en una entitat única, fet que segons la plataforma La Marea Blanca permetrà fer una privatització encoberta del sistema de salut de les comarques de Ponent.  Per la Marea Blanca el consorci de Lleida i la resta de projectes similars que implementa i projecta a la resta de territoris són una aposta ideològica i no tècnica (com els polítics responsables volen justificar-los) que tenen com objectiu  evitar controls parlamentaris i escapar, en allò substancial, al dret públic. La mobilització d’ahir s’emmarcava dins les Marxes per la Dignitat que es va realitzar a diverses localitats de l’Estat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid