Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
El Correllengua s'anima arreu del país

El Maresme confecciona un programa pel conjunt dels pobles de la comarca

02/10/2014 Política
Els propers dies, el Correllengua agafa embranzida i encara l'octubre ple d'energia.

A Mollerussa, destaca l'homenatge a Maria Mercè Marçal, el dijous 2 d'octubre, i els actes centrals que tindran lloc el dissabte. També cal esmentar les activitats previstes a Castellar del Vallès (que celebra el 10è aniversari amb concerts i actes de plaça) i Sant Just Desvern on hi torna a sobresortir el concurs Calvern.
 
També Piera es deixa anar aquests dies, amb activitats que s'allarguen fins a la Castanyada, i no cal desmerèixer gens els actes previstos a Balaguer, Berga, Santa Coloma de Gramenet, Tremp o Sant Pere de Riudebitlles, per citar-ne només alguns.
El Maresme confecciona un programa pel conjunt dels pobles de la comarca

Com cada any, el nucli de la CAL a Mataró, ha editat el programa dels actes previstos al Maresme, una de les comarques on el moviment hi té més implantació.

La seva capital, Mataró, celebra els actes centrals el proper dissabte 4 d'octubre a Can Xammar, amb una cercavila i diversos concerts per a grans i menuts. Les properes setmanes s'aniran succeïnt els actes a diverses poblacions més, com ara Argentona, Canet de Mar, Montgat, Sant Vicenç de Montalt i Vilassar de Mar.

Més informació a l'agenda
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid