Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
"Esquerres pel SíSí" es presenta a Sants-Montjuïc
18/10/2014 Política

El proper dilluns a les 19h es presentarà a les Cotxeres de Sants,  Esquerres pel Sí Sí, campanya impulsada a nivell nacional per una cinquantena d’organitzacions i entitats polítiques, sindicals, socials i culturals i persones individuals.

L’acte,  consistirà en l’explicació de la campanya i en la presentació de vora mig centenar d’adhesions de destacats veïns i veïnes implicats en entitats, organitzacions i moviments socials del ric teixit associatiu i representants del món de la cultura de Sants-Montjuïc. Per a finalitzar l’acte, es convocarà una assemblea de constitució d’un grup local d’Esquerres pel Sí Sí a Sants-Montjuïc per al proper divendres 24 a les 19h al Casal independentista de Sants.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid