Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans
Ràdio Terra inicia avui les emissions

L'emissora engega motors des de Barcelona amb una programació especial centrada en els actes de la Diada i la V

11/09/2014 Comunicació

Ràdio Terra iniciarà finalment les emissions aquest dijous coincidint amb la Diada de l'Onze de Setembre. I ho farà des de Barcelona amb una programació especial centrada en els actes de la Diada, especialment la Via Catalana 2014, o V, que organitzen l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural al centre de la ciutat i que ja ha superat el mig milió d'inscrits.

L'arrencada està prevista que es produeixi pels volts de les onze del matí amb un seguit de tertúlies que es duran a terme des de l'estand que Ràdio Terra tindrà instal·lat a la Mostra d'Entitats que hi haurà desplegada al Passeig Lluís Companys de Barcelona. El programa de seguiment dels actes de la Diada s'allargarà fins al vespre amb les valoracions de la jornada.

A les 11h es realitzarà una tertúlia amb un representant de cada territori dels Països Catalans, una aposta que reflecteix la filosofia de mitjà nacional que tindrà l'emissora, que per primer cop cobrirà totes les comarques del país. Al debat hi participaran Pere Manzanares, director de Ràdio Arrels (Catalunya Nord); Marcel Pich, cantautor mallorquí; Anna Pascual, professora valenciana, i Carles Barrull, de la Franja de Ponent.

A partir de les 12h serà el torn dels representants polítics favorables al referèndum, que discutiran als micròfons de Ràdio Terra sobre la V, la Diada, el referèndum i el procés independentista. Hi participaran els diputats Marta Pascal (CiU), Guillem Clapés (ERC), David Companyon (ICV-EUiA) i David Fernàndez (CUP).

Seguidament, a les 13h, es durà a terme una tertúlia amb els periodistes Antonio Baños, Carles Benítez, Anna Bonet i Jordi Pueyo que conversaran sobre periodisme i mitjans. Aquesta tertúlia precedirà la darrera, on s'entrevistaran socis, corresponsals i col·laboradors de Ràdio Terra.

A partir d'aquí, la cobertura de l'emissora se centrarà en les mobilitzacions de la Diada amb connexions amb els diferents corresponsals repartits pels trams de la V.

Ràdio Terra és una emissora digital. Podeu escoltar-la a www.radioterra.cat i seguir les novetats a Twitter.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid