Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GALÍCIA
Violència policial a Galícia

La violència policial ha tornat a ser la resposta institucional a les protestes dels diferents sectors de l'esquerra social i política gallega contra la presència de Merkel i Rajoy a la capital de Galícia.

27/08/2014 Internacional

Segons informa el diari digital gallec diário Liberdade dilluns passat mentre centenars de persones estaven concentrades a Santiago de Compostela  per protestar contra les polítiques de retallades als serveis públics un gran nombre de policies fortament armats va tractar d'intimidar els participants a les protestes. "Volem treballar i no emigrar", "Treball decent a la nostra terra", “llibertat d’expressió”...aquestes i altres consignes van ser cridades per les persones que protestaven contra la presència de Merkel i Rajoy abans de ser reprimides per la policia nacional espanyola.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid