Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#DivendresBlanc
Continuen les mobilitzacions a Ponent en defensa de la sanitat 100% pública

Els ajuntaments es posicionen en contra del consorci

02/08/2014 Salut

Malgrat molts usuaris i treballadors estan de vacances un nou #DivendresBlanc ha portat la lluita en defensa de la sanitat 100% pública i contra el consorci sanitari als CAP de Ponent. Avui han estat els de Seròs, Tàrrega, Bellpuig, La Mariola, La Bordeta i Cappont els que han aturat uns minuts la seva activitat.

Aquestes accions setmanals recorden als polítics que volen imposar el consorci que les 38.575 signatures en un mes i mig representen una majoria social que no poden seguir ignorant. Usuaris i treballadors en lluita rebutgem el consorci sanitari, una eina ideològica per defugir el control parlamentari i el dret públic, úniques garanties de poder avançar cap a la plena titularitat, universalitat, gratuïtat i repecte als treballadors en la sanitat pública.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid