Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Rull anuncia el Pla B de CyU: com sempre, marejar la perdiu i obeir l'amo
28/07/2014 Jordi Martí Font

Ni urnes al carrer, ni desobediència, ni plantar cara, ni fermesa, ni eleccions anticipades, ni res de res. Obeir els amos malgrat les seves ordres siguin injustes i crear un govern de concentració nacional per arribar al 2016 i fer eleccions plebiscitàries quan arribin les autonòmiques.

Ho va anunciar diumenge 27 de juliol del 2014 el número dos de CDC, Josep Rull. Aquest és el pla B de Mas ja que, tal com anuncia Rull “amb gran preocupació”, “té por que suspenguin l’autonomia”, alhora que fa una crida a evitar “els errors de 1934″.

Cal tenir el morro molt desenvolupat per intentar ensenyorar-se d’un procés que ha creat el poble des de baix i intentar desfer-lo d’aquesta manera tan barroera. Cal ser molt ximple per veure darrere d’això algun pla d'alliberament amagat. Cal portar molta llana al clatell per no entendre que CyU (amb aquesta “y” que tant els molesta), no s’ha mogut d’on sempre ha estat: fent la feina d’encarregada de la finca i alhora fent-se passar per ama de tot.

El 9N sortirem al carrer i ho farem per dignitat, plantarem urnes a cada plaça i carrer que calgui i ho farem des de la desobedipencia, que és l’única manera d’optar a ser lliures algun dia. I ho farem per un país que valgui la pena, no per aquest que CyU s’ha encarregat de destruir tant com ha apogut perquè en podia fer negoci. Prou miserables que roben tan com poden en nom del país que intenten tenir ben dominat per no espantar els amos. S’ha acabat el bròquil i no pensem passar per l’adreçador. Democràcia de base i desobediència!

Valora
Rànquings
  1. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  2. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  3. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  4. La CACG es nega a canviar l'itinerari de la protesta antimonàrquica del proper dimecres
  5. Mobilització a Barcelona i Girona contra la turistificació
  6. Fa 6 anys de la mort d'Eva Serra i Puig, lluitadora independentista i historiadora
  7. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  8. La nació catalana, singularitat històrica
  9. “Cal protestar fins i tot quan no serveix de res” (Manuel de Pedrolo)
  10. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid