Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura
Es busquen mecenes per al nou conte de la Bressola

Els Amics de la Bressola necessiten 6.000 euros per a convertir en llibre les aventures d'en Fermí i la Valentina

12/07/2014 Cultura

Els Amics de la Bressola busquen mecenes per a editar un conte infantil protagonitzat per en Fermí i la Valentina, uns personatges creats per l'editorial Mas Casablanca que en aquesta ocasió viuran les seves aventures a la Catalunya del Nord.

Per això han engegat una campanya de micromecenatge a Verkami a través de la qual volen recollir els 6.000 euros necessaris per fer front als costos de la producció, edició i impressió del conte, que es distribuirà entre els mecenes i es posarà a la venda a algunes llibreries.

Els mecenes poden realitzar aportacions de 20, 30, 75 i 200 euros i rebran, en funció de la quantitat econòmica, el llibre, una samarreta o els CD dels projectes musicals de Musiquetes de la Bressola, Bressola de Nadal i 1,2,3... pica Bressola!, entre altres.

El conte, que estarà enllestit al novembre d'aquest mateix any, serà una bona manera d'explicar als infants les tradicions, la cultura i el patrimoni de la Catalunya del Nord

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid