Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Grups feixistes
El llibret de la festa major Algímia d'Almonesir està patrocinat per l'ultra Grupo Levantina

El Grupo Levantina, vinculat al grup feixista España 2000, patrocina el llibret de la festa major de la petita població d'Algímia d'Almonesir (Alt Palància)

29/07/2014 Política

Un veí d'Algímia d'Almonesir ha denunciat amb un petit escrit a La Veu del País Valencià el fet que "Encara que estem al segle XXI, al meu poble les festes d'estiu les subvencionarà l'extrema dreta, feixisme pur i dur." Aquesta persona ha acompanyat el text de denuncia amb una imatge en què es pot observar la contracoberta del llibret de la festa major de la petita població de l'Alt Palància, amb propaganda del Grupo Levantina de Seguridad.

Una empresa pantalla per a una trama feixista

L'empresa de seguretat Levantina de Seguridad SL forma part del grup empresarial Grupo Levantina, amb múltiples antecedents d'agressions de caràcter xenòfob, homòfob i feixista tant al País Valencià com al Principat, territoris on desenvolupa la seva activitat empresarial. El seu propietari, José Luís Roberto, és el fundador del partit d'extrema-dreta i espanyolista, España 2000, i alhora és el president de la Asociación Nacional de Empresarios de Locales de Alterne. De fet, la relació entre l'extrema-dreta i la prostitució al País Valencià és molt estreta, tal i com es va denunciar fa uns anys.

L'empresa de seguretat es nodreix de molts expolicies nacionals, legionaris i exguàrdia civils que bàsicament es dediquen a realitzar tasques de seguretat en locals de prostitució i discoteques al País Valencià. Levantina de Seguridad també té una delegació a Tarragona, des d'on està intentant de fa anys introduir-se en el mercat de les comarques del Camp. De fet, fa uns anys, l'Ajuntament de Reus va contractar aquesta empresa, el que va motivà l'inici d'una campanya de protesta que acabà amb la recessió del conveni contret.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid