Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GIRONA INDEPENDENTISTA
Manifestació antimonàrquica a Girona

Aquest vespre prop d’un miler de persones s’han manifestat a Girona contra la presència del rei Felip VI a la ciutat

26/06/2014 Política
Prop d’un miler de persones s’han concentrat avui a les vuit del vespre a la plaça del Vi de Girona des d’on han sortit en manifestació fins a la plaça Prudenci Bertrana, a pocs centenars de metres d’on Felip VI havia entregat els premis del Fórum Impulsa (i havia hagut de sentir el crit "Visca la Terra" d'alguns dels premiats) i on poc després sopava amb els patrons de la Fundació Príncep de Girona. Durant la manifestació (que ha seguit la ruta carrer Nou-plaça Marquès de Camps-plaça Prudenci Bertrana) s’han cridat consignes contra la monarquia i la presència de Felip VI.

La manifestació d’avui amb el lema “Cap pacte, cap rei; el poble català decideix” tot i ser programada inicialment dins del cicle “Girona Republicana” que ha organitzat la CUP Girona finalment l’han convocat diverses entitats i partits polítics (l'Ateneu 24 de juny, el casal independentista El Forn, el SEPC, el col·lectiu Endavan, la Xarxa pels Drets Socials, CUP, ERC, ICV-EUiA, Reagrupament i Solidaritat Catalana per la Independència). Els darrers anys hi ha hagut nombroses manifestacions antimonàrquiques a Girona que sovint han acabat amb càrregues policials i manifestants ferits.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid