Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
L'òpera "1714 Món de guerres" s’edita en un doble CD en el marc del Tricentenari

Es troba amb el número 17 de la revista "440Clàssica", un monogràfic dedicat a l’exposició "Les músiques dels 1714"

11/06/2014 Cultura
Caràtula CD "1714 Món de guerres" Caràtula CD "1714 Món de guerres"

En el marc del Tricentenari, s’ha editat l’òpera en quatre actes 1714 Món de guerres (EDR Discos, 2014), a partir de la gravació realitzada el 23 de juliol de 2004, en el marc del XVIII Festival Castell de Peralada. L’obra, que inclou composicions de Josep Maria Mestres Quadreny, Josep Vicent, Ximo Cano, Carles Dénia, Rafael Reina, Joan Enric Canet i Ramon Ramos, és tota una reflexió sobre els desastres de la guerra.

En la seva estrena va comptar amb la participació dels cantants Pau Bordas (baix) i Carles Dénia(cantaor), el Cor de la Generalitat Valenciana, els actors Manel Barceló,Mireia Chalamanch i Xavier Mestres, l’Orquestra Pablo Sarasate de Pamplona i The Amsterdam Percussion Group.

El doble CD "1714 Món de guerres" s’encarta amb el número 17 de la revista "440Clàssica", un monogràfic dedicat a l’exposició Les músiques dels 1714s, que ha produït el Museu de la Música de Barcelona i que pot visitar-se a L’Auditori fins la propera tardor. Amb la col·laboració del museu, aquest número de la revista ofereix una sèrie de continguts especials relacionats amb les músiques vinculades a la Catalunya de principis del segle XVIII, i també amb el record que la Guerra de Successió ha deixat en l’imaginari col·lectiu a través de les cançons i la composició musical.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid