Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Docents en lluita
Desallotjats del Parlament per demanar diàleg a la consellera d'Educació de les Illes
04/06/2014 Educació

Quatre representants del sindicat STEi havien anat ahir al Parlament per fer un acte de protesta contra la negativa d’Educació a reobrir les negociacions. Quan acabà la intervenció de Camps, els membres de l’STEI varen mostrar pancartes que deien: “Bauzá, tens por del diàleg?” o “Els comitès de vaga som els interlocutors vàlids”. Els sindicalistes foren desallotjats per part dels agents de seguretat. L’STEI va qualificar la intervenció de Camps davant el ple de “farcida de mentides, errades i imprecisions”. El sindicat mostrà sorpresa quan va sentir dir a la consellera que els professors fan feina amb tota normalitat aplicant els canvis engegats enguany.

En un recés, el secretari general de l'STEI, Biel Caldentey, va poder parlar directament amb el president  José Ramón Bauzá, i li va recordar que la consellera d'Educació no ha presidit la taula sectorial des del mes d'octubre en què es va anunciar l'ajornament de la vaga indefinida, que no s'ha reprès ni el diàleg ni molt menys la negociació per les qüestions que no siguin el TIL. La resposta del president ca ser, una vegada més, ambigua: bones paraules, però cap compromís de posar-se al capdavant de les negociacions.

Per la seva banda, l'STEI reclama i seguirà reclamant la reobertura de les negociacions, i insisteix a demanar que aquesta Conselleria deixi d'actuar de manera autoritària, no consensuada, i amb continu desprestigio als professionals de l'ensenyament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid