Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L’ANC England organitza a Londres una gran estelada humana

Demà, a l’esplanada de la Tate Modern, al costat de Millenium bridge, al centre de Londres, la branca anglesa de l’Assemblea Nacional Catalana, ANC England i el seu grup local a Londres organitza una gran estelada humana

30/05/2014 Política

Serà l’estelada més gran feta mai fora de Catalunya. L’acte tindrà lloc a les 17:14 de la tarda, i comptarà amb la participació de més de 200 simpatitzants que construiran l’estelada amb cartolines de colors blau, vermell i groc. L'ANC fa una crida a tothom qui es vulgui sumar a la iniciativa i els cita a les 16:00 per tal de preparar l’acció correctament.

Els interessats que vulguin participar-hi poden registrar-se a la iniciativa a esteladalondon@gmail.com o england@assemblea.cat, i es demanarà una contribució simbòlica d’ ₤1.A més, es difondrà material informatiu sobre el procés i la voluntat de la majoria de la societat civil catalana i es recolliran instàncies per a la campanya internacional “Signa un Vot per a la Independència”.

La performance s’emmarca en les accions que habitualment desenvolupa aquesta assemblea exterior. Fa un mes i mig va ser a la Marató de Londres amb una pancarta enorme de FREEDOM FOR CATALONIA davant del Monument de la Victòria i el London Eye, a la vora del Thames, i va constatar el suport de molts corredors, especialment dels catalans que hi participaven. En aquella ocasió, l’acció es va dur a terme en coordinació amb la sectorial de l’ANC Esportistes per a la Independència, i va ser molt comentada a les xarxes socials.

Entre les futures accions de l’ANC England hi ha la col·laboració amb Òmnium Cultural per fer possible a Londres l’acció castellera el proper 8 d’octubre, una flashmob, un possible triumvirat de “tamborí” [modalitat esportiva indoor entre 2 equips] amb la participació de les seleccions nacionals masculines i femenines de Catalunya, Escòcia i Anglaterra, i la organització d’uns Jocs Florals a Cambridge a l’octubre. L’ANC va aplegar més de 800 participants en el marc de la Via Catalana internacional que es va convocar a Londres l’agost de 2013. L’ANC England formalment constituïda es va presentar el mes de gener a Cambridge i Manchester, el passat 8 de març a Londres, i el 25 d’abril a Cardiff amb l’ànim d’ajudar a crear la ANC Gal·les.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid