Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Casals i Ateneus
El Casal Despertaferro de Reus acull la IV Trobada de Casals i Ateneus dels Països Catalans

El proper dissabte 17 de maig a la Palma de la capital del Baix Camp, a partir de 2/4 de 10 del matí

06/05/2014

Després que el 2011 es fes a Sabadell la I Trobada de Casals i Ateneus dels Països Catalans a mans del Casal Can Capablanca, i que el Casal Vilanoví de Vilanova i la Geltrú n’agafés el relleu l’any següent, i l’any passat el Terra de Benimaclet do onés continuïtat a l’acte, arriba enguany a Reus la a IV Trobada.

Així, el Casal Despertaferro acolllirà aquest any la IV Trobada de Casals i Ateneus dels Països Catalans, que es consolida ja com una cita imprescindible dels Casals i Ateneus, arribant a aquesta quarta edició amb la voluntat de fer un pas endavan nt tant pel que fa a l’organització com a la coordin nació pràctica dels Casals i Ateneus dels Països Catalans, e en un moment en què esdevé imprescindible la necessitat de dibuixar quin és el mapa dels Casals i Ateneu us al món i en la lluita per l’alliberament nacionaal i la transformació social dels Països Catalans.

Amb gairebé 200 Casals i Ateneus arreu dels Països Catalans, i un creixement imparable de les lluites d'arrel popular i independentistes, la Trobada esdevé un punt d’intercanvi d’experiències, de coneixement i d’assoliment de nous objectius comuns clau per seguir avançant en una tascca diària que, a pas ferm, segueix construint espais tan neecessaris com imprescindibles. És per aquest motiu que tant des de la comissió organitzadora de la IV Trobada com des del Casal Despertaferro de Reus, amfitrió d’aquesta, s’ha apostat per seguir aprofundint, a través de diferents taules de treball, en diversos s aspectes d’interès comú. Igualment, des de l’organització, s’han establert mecanismes de treball per tal que la plenària d’enguany pugui contribuir a fer un salt endavant de cara a la cinquena edició i en la tasca posterior a la trobada que es farà aquest proper dissabte 17 de maig a la Palma de Reus.

Per seguir teixint xarxa i amb la mirada posada en aconseguir el màxim de participació possible de Casals i Ateneus dels Països Catalans, es fa una crida massiva a la participació de la Trobada, les inscripcions per la qual estaran obertes fins ell dia 10 de maig i es poden fer a l’apartat t "La trobada" , on també s’hi poden consultar altres informacions d’interès sobre la mateixa. Per a més informació, també es pot contactar amb l’organització a través del correu electrònic 

La Trobada, que començarà a 2/4 de 10 del matí, finalitzarà sobre les 7 del vespre i a la nit hi haurà concert a càrrec dels grups Arrap i Ebri K Knight. La festa seguirà fins a les 5 de la matinada a  l’Estraperlo, amb PD OGT.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid