Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Casals i Ateneus
El Casal Despertaferro aplegarà la propera trobada de Casals i Ateneus del país
29/04/2013 Cultura

El passat cap de setmana es va celebrar al Centre Social Terra de Benimaclet a València la 3a trobada de Casals, Ateneus i Centres Socials dels Països Catalans. Gairabé 200 persones, representant gairebé una quarantena de casals s'hi van donar cita per compartir experiències, generar idees, explorar formes de coordinació, etc, segons informa el bloc del Casal Despertaferro de Reus

Aquest cap de setmana passat hi va haver a Benimaclet (València) la 3a trobada de Casals, Ateneus i Centres Socials dels Països Catalans. Prop de 200 persones, representant gairebé una quarantena de casals s'hi van donar cita per compartir experiències, generar idees, explorar formes de coordinació, etc.

Després de les presentacions i introducció, el dissabte al matí es van fer una serie de taules temàtiques descentralitzades (web, recursos, legal, social/socis...) a les que hi participaren les persones més interessades/enteses en cada tema. 

Dissabte a la tarda es va participar de la manifestació de commemoració de la Diada del País Valencià (25 d'abril) pel centre de la ciutat i a la nit vam assistir al concert que Acció Cultural del País Valencià va organitzar a Burjassot amb els grups Orxata Soud System, At-Versaris i Fermin Muguruza.

L'endemà diumenge al matí es va fer una plenària on es van exposar les principals conclusions de cada taula i un dinar popular per cloure la trobada.

El Casal Despertaferro hi va participar i va ser escollit com a casal "amfitrió" de la trobada que es realitzarà la primavera de l'any vinent, i que ja serà la quarta edició, després de Sabadell (2011), Vilanova i la Geltrú (2012) i Benimaclet (2013). Esperem estar a l'alçada i millorar, si cap, el nivell que han ofert els companys del Centre Social Terra que ens han acollit enguany. 

Podeu veure aquí el mapa de Casals dels Països Catalans, que cada són més i s'escampen pel país com una taca d'oli!

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid