Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aplec
Torna la Macromona de Monòver
25/03/2014 Cultura

Els propers 19, 20 i 21 d'abril tindrà lloc una nova edició de la Macromona de Monòver, que es realitzarà com altres anys a les Cases del Senyor (Valls del Vinalopó), organitzada per la Comissió Migjorn i amb la col·laboració del Casal Tio Cuc d'Alacant, la Coordinadora per la Llengua de les Terres del Vinalopó i el Casal Jaume I de Monòver (Valls del Vinalopó).

Debats, passe de documentals, xerrades, una gimcana, tallers, recitals, jocs, excursions i concerts tindran lloc en aquesta edició. El preu pels tres dies són 35 euros, mentre que pel dissabte en son 10 €, 15€ pel diumenge i 10€ si es vol anar algun dia solt. El programa serà el següent:

DISSABTE 19:

11:00h= Benvinguda i acreditacions

12:00 – 16:00h = Primera activitat de la Macromona 2014! Es farà una Excursió a la serra de “El Coto” de Monòver + Taller de plantes autòctones, A càrrec de membres del grup ecologista Helíaca de Monòver. (Cal portar roba còmoda per l’excursió i dinar de casa)

19:30h.= Projecció del documental “ Ovidi Montllor, crònica d’un artista”. En acabar membres de “El Diluvi” + músics macromoners amenitzaran tocant cançons del gran Ovidi i entre totes les cantarem.

22:00h. = Primer Sopar popular de Pasqua.

23:00h. = En acabar, Trivial Macromonero. Amb moltes sorpreses !!

00:00h. = I en l’obscuritat de la nit…. Tindrà lloc la GIMCANA PAGANA!!! Plena de sorpreses i premis per a l’equip guanyador!!! Per fer la Gimcana cal portar llanternes o frontals i moltes ganes de passar-ho bé.
En acabar la Gimcana = PUNXADISCS fins les 06:00h. del matí a càrrec de PD Menjapedres!

DIUMENGE 20:

12:00h. = Xerrada a càrrec de Vicent Beltran sobre el parlar de les Valls del Vinalopó i del Carxe. La xerrada tindrà lloc a la plaça del poble de les Cases del senyor .

14:00h. = Dinar: PAELLES popular

18:00h.= Taller: “Comportaments patriarcals en els diversos àmbits de la nostra vida quotidiana” A càrrec del SEPC de la UA.

20:00h = Recital de poesia eròtica Oh!rgàsmica a càrrec de M'armaria.

21:00h. = Segon Sopar popular macromonero.

23:00h: CONCERTS :

SOM I SEREM : Sis monoveres amb ganes de menjar-se el món
VICEN-T I MARC PINET: Bon rap desde el sud del País!
KARRA-SKA’L: Ens portaran molta festa desde el Comtat amb reggae, rumba i ska-jazz.
i a l'acabar els concerts PUNXADISCS fins les 6:00h. a càrrec de Sudakes fronterisses PD

DILLUNS 21:

12:00 o 13:00 = Taller de catxirulos de pasqua.

14:00 DINAR: GASPATXOS POPULARS (i rehabilitadors) a càrrec del nostre magnífic cuiner Pixo trencacames... Quan acabem de dinar: CLOENDA, plors i ganes per tornar a començar!

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid