Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
La Barceloneta acollirà la 1a Trobada Popular Municipalista de Barcelona

Dilluns diverses persones provinents d'organitzacions i col.lectius veïnals, polítics i culturals, entre aquestes la CUP, presentaran la Declaració Política de Compromís sorgida de la Trobada

27/03/2014 Política

La Primera Trobada Popular Municipalista de Barcelona tindrà lloc el proper dissabet a l'Escola Mediterrània de la Barceloneta. L'objectiu de la trobada és fer extensiva - al conjunt dels moviments populars i dels veïns i veïnes dels barris de la ciutat de Barcelona - una proposta d'intervenció política a la ciutat: elaborar entre totes una candidatura per a les properes eleccions municipals de l'any 2015, des de la imprescindible ruptura amb el model de ciutat vigent que s'ha anat imposant durant dècades.

Aquesta primera trobada servirà per elaborar una anàlisi compartida que permeti definir les necessitats i voluntats d’una candidatura popular per a les eleccions de 2015, i que contribueixi a definir l'espai polític de la mateixa; i, per elaborar una “Declaració política de compromís” per presentar una candidatura de ruptura amb el model Barcelona i que esdevingui un motor més per a la transformació social.

Diverses persones provinents d'organitzacions i col.lectius veïnals, polítics i culturals, entre aquestes la CUP, presentaran el proper dilluns la Declaració Política de Compromís sorgida de la Trobada. L'acte es farà a les 11:30h al Jardí de la Casa Ignacio de Puig, espai públic situat dins de l'Hotel Petit Palace Boqueria (c/Boqueria, 10).

Valora
Rànquings
  1. Dos "anti-wokes" de Reus "fan memòria" del seu pas per un casal de l'esquerra independentista
  2. Manifest llegit a Plama al final de la manifestació sota el lema "Mallorca no es ven"
  3. Manifestació a Palma contra la massificació turística
  4. Un motor de reacció català
  5. Comença el judici a les 7 feministes encausades per la vaga del 8M del 2018
  6. «Ara en manca una altra per a en Josep Pàmies...»
  7. Més de 170 organitzacions ciutadanes de tot l’estat espanyol presenten un manifest per denunciar la creixent militarització a la UE i la instauració d’un discurs bel·licista.
  8. Manifestació a Sant Just Desvern contra el Pla de la Bonaigua
  9. La CUP comença una ronda amb moviments socials per analitzar conjuntament la situació del país i compartir propostes i reptes
  10. Comença l'evacuació de turistes a Nova Caledònia mentre els independentistes protesten
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid