Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Congrés
L'STEI organitza les Jornades Ramon Llull a la UIB
07/02/2014 Cultura
STEI STEI
L'STEI organitza, en el marc del Congrés interncional que se celebrarà en motiu del VII centenari de a mort de Ramon Llull, unes Jornades formatives sobre Ramon Llull, aquest català universal nascut a Mallorca poc temps després de la conquista catalana del 1229.

Les jornades van dirigides als docents, de pública, de privada concertada i cooperatives d'ensenyament, mestres i professors de tots els nivells educatius i de les diferents especialitats didàctiques, ja que aquest és un personatge calidoscòpic que abasta tots els camps del saber.

Els ponents que participen a les jornades ens volen transmetre una visió actualitzada i renovada de la figura de Llull. Són temps de lluita i temps per formar-nos i per seguir aprenent nous continguts i noves formes d'acostar autors universals als nostres alumnes per les seves qualitats literàries, científiques, artístiques i per ser un referent i un lluitador.

Les Jornades són obertes als universitaris i a les persones interessades en el tema. S'han sol·licitat crèdits de formació permanent per al professorat i crèdits de lliure configuración per als universitaris. Es farà una certificació d'assistència per als altres.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid