Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Avortament
La CUP i Cau de Llunes lliuren una moció en contra de la reforma de la Llei de l'avortament
22/01/2014 Drets i Llibertats

La CUP de Tarragona, juntament amb l'assemblea feminista Cau de Llunes, han lliurat a la Conselleria d'Igualtat de l'Ajuntament de Tarragona una proposta de moció en contra de la reforma de la llei a l'avortament impulsada pel Partit Popular. Consideren que l'Ajuntament de Tarragona ha de tenir un posicionament propi i discrepant envers aquesta llei i confien que el PP de Tarragona es quedarà sol defensant una llei que representa un retrocés de trenta anys i que recupera el marc normatiu postfranquista que empitjorarà encara més la situació social, econòmica i de salut de les dones.

La Candidatura independentista i el col·lectiu feminista s'oposen frontalment a l’aplicació d’aquesta reforma que converteix la llei de terminis en una llei que només permet l'avortament en tres supòsits que consideren extremadament restrictius. Denuncien que aquesta llei no compta amb un suport social ampli i que només satisfà els postulats ideològics i morals del PP i dels sectors més conservadors, i remarquen la importància que l’avortament té a nivell internacional com a indicador de qualitat, igualtat i benestar per a les dones.

Ambdós col·lectius han sol·licitat una reunió amb el Regidor de l'Àrea de serveis a la persona, per tal de discutir la moció proposada, i romanen a l'espera d'una resposta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid