Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Normes de Castelló
Tret d'eixida dels actes commemoratius dels 81 anys de les Normes de Castelló

Una exposició i una conferència de Vicent Pitarch inauguren la commemoració

05/12/2013 Llengua

El proper dilluns, a les 19:30h al Centre Municipal de Cultura comencen els actes commemoratius del 81 anys de les Normes de Castelló amb la inauguració de l'exposició "Ensenyar valencià en temps difícils. Carles Salvador i Enric Matalí". L'exposició se centra en els cursos de valencià per correspondència de Lo Rat Penat durant els anys del franquisme.

Seguidament, dimecres dia 11 es durà a terme la primera de les conferències a la Sala d'Actes de l'Institut Francesc Ribalta. El cicle l'inaugura Vicent Pitarch, sociolingüista i Delegat a Castelló de l'IEC, amb la conferència "Les Normes de Castelló en el centenari de les Normes Ortogràfiques de l'IEC. Homenatge a Lluís Revest".

Aquest cicle compta amb la col·laboració de l'IES Ribalta, el Servei de Llengües i Terminologia de l'UJI i la Delegació de Castelló de l'IEC.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid