Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Via Catalana cap al Socialisme
Nascudes i crescudes al si del moviment de l'Esquerra Independentista, les persones que estem impulsant, propagant i entutorant el projecte d'AgroEvolution; esperem haver sapigut copçar l'analisi de la situació pagesa i les eines necessàries per capgirar-lo, des d'una òptica revolucionària.

Ara bé la resposta també l'hem projectat popular. I no volem com d'altres projectes semblants que resulti un escull per les agrupacions pageses el fet de necessitar d'un assesorament o haver de pagar per programes de distribució comercial i consumista. Nosaltres hem plantejat un programa que resolgui la distribució de producte en forma de servei i no consumista sobre mercaderies. Al mateix temps que hem aplicat la sostenibilitat en cada pas, de manera que poguem a través del software fer previsions de cultius acotades a les necessitats dels associats i associades. Sobre volums reals.

La idea davant el batibull de propostes teoriques de transformació social, ha sigut pensar només en la pràctica. Nosaltres treballem la terra i sabem de les mancances i problemàtiques actuals. D'on sorgeixen els problemes i hem pensat una forma diferent de com fins ara es venien resolent. I ho hem fet amb l'arma d'internet i les noves tecnologies per aportar una eina compacta i gratuïta que pugui estructurar amb voluntat i compromís d'una agrupació pagesa, la seva infraestructura mínima local per reeixir en el sector.

Entenem que al obrir al projecte de forma col·laborativa, fa que només sigui el principi. Doncs segur que aniran sortint millores per futures distribucions d'AgroEvolution que faran que arribi a ser un pol de cooperació entre productors i una competitivitat tu a tu amb el model consumista del capital dels grans supermercats i centres d'especulació.

Podeu trobar tant el manifest amb l'anàlisi, com les solucions proposades i les funcionalitats tècniques del programa a http://agroevolution.org

Oferim la tutela i implantació d'aquest projecte als moviments socials dels Països Catalans, concretament a la Unitat Popular i a l'Esquerra Independentista. I per tant estem a la total disposició de cooperatives, entitats, col·lectius, assemblees, casals i ateneus d'aquest país per cooperar en la transformació social de la pagesia i la distribució del seu treball i servei.

Moltes gràcies i molta energia!
Salut i visca la terra!

Grup de treball AgroEvolution
[Projecte sorgit de l'Associació pagesa Massís de Montserrat http://massis.cat ]
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid